Vacker på ditt bröllopsfoto

Bröllopsdagen, en av de viktigaste dagarna i livet för många. För kvinnorna handlar det mycket om klänningen men jag vill även poängtera att det inte är fel att lyfta fram klänningen med hjälp av vackra silversmycken. Det gör sig även bra på bild. Många väljer att inte ha några smycken alls på sitt bröllop. Men det finns så pass mycket vackert, så det vore dumt att låta bli. Genom att välja vackra, stilrena silversmycken, så tar de inte över. Det blir istället en helhet. Så välj ett vackert halsband och ett par matchande örhängen och du kommer både känna dig och vara vacker på din bröllopsdag.

Köp smycken på nätet

Det finns en nätbutik, med genuina smycken i silver jag gärna rekommenderar. Det är oavsett om du vill köpa silversmycken till ditt bröllop, inför fotografering eller bara vill ha ett smycke som är unikt. Dessa smycken jag talar om, de finns bara att köpa på nätet. De är handgjorda och mycket vackra. Det är även bra idé att satsa på ett silversmycke som morgongåva. Beställ och få hem smycket på bara ett par dagar. Din brud kommer älska dig ännu mer.

Vackra foton av brudparet

Jag har tagit många bilder av brudpar och den ena är aldrig den andra lik. Vill du vara extra vacker, så se till att köpa den klänningen du verkligen vill ha och addera ett eller ett par silversmycken och ert kort kommer att bli ett av de bästa.

3 Dec 2015