Ett bröllop du alltid drömt om?

Hur ser dina drömmars bröllop ut? Nu när vi äntligen har återgått till mer normala förhållanden så kan man ju planera ett lite större bröllop igen. Här tänkte jag tipsa om en plats där man kan få till bra bröllopsfoton, där det finns gott om plats för gästerna både vid vigseln och festen efteråt samt en miljö som gör bröllopet till en fantastisk upplevelse. Jag upptäckte den när jag själv var bjuden på bröllop. En väninna till mig som är elektriker i Landskrona som hade hittat sin drömprins och nu bjudit in till fest. 

Slottet i Landskrona

Platsen jag talar om är Landskrona slott som ligger hur vackert som helst med både vatten och skog tätt intill. Vallgraven ligger som en spegel och man kan nästan känna historiens vingslag när man kliver in innanför portarna. 

Det som är så bra med just denna plats är att de endast bokar in ett sällskap åt gången. Man slipper fundera på om ens bröllop ska krocka med ett annat par. Allt fokus på er alltså! Vigselrummet på slottet rymmer cirka 50 personer men vill ni ha ett extra stort bröllop kan man kombinera festen med en vigsel i Sofia Albertinas Kyrka med plats för 400. 

Glöm sedan inte det viktigaste av allt på er största dag! Fotografen så klart! Se till att boka in en proffsig bröllopsfotograf så att ni får era minnen bevarade på ett sätt som ni förtjänar. 

15 Mar 2022