Gör dig extra vacker inför bröllopet

De allra flesta vill vara sitt vackraste jag på bröllopsdagen och på korten. Det är enkelt om du bara följer ett par steg. Vad du regelbundet kan göra är att röra på dig, drick mycket vatten och försök äta hälsosamt.

6 månader innan bröllopet

Nu är det dags att boka frisör till bröllopet. Om du har tänkt änkt färga håret bör du testa ut rätt nyans och prova att färga första gången minst ett halvår före bröllopet.

Det är även bra att nu prova ut din klänning då det ofta är en leveranstid på tre till fyra månader.  

Provfärga håret Har du tänkt färga håret bör du testa ut rätt nyans och prova att färga första gången minst ett halvår före bröllopet. Är du inte van att sköta detta på egen hand bör du rådfråga en frisör.

2 månader innan bröllopet

Boka makeupartist om det är så att du inte tänker sminka dig själv eller har en vän som gör det. Se även till att nu göra en provuppsättning hos frisören. 

Om du ska ha nya skor, gå in dem nu, du vill inte ha skoskav på bröllopsdagen. Se även till att fixa fuskbrännan nu om du känner dig blek.

1 månad innan bröllopet

Nu är det dags att prova klänningen och lämna in den för ändring om det behövs. Det är även nu du kan fixa naglarna med nagelförstärkningar och förlängningar. Konsultera ett proffs någon månad innan bröllopet för att komma fram till vad som passar just dig bäst. På Timecenter hittar du flera bra nagelteknologer. 

2 veckor innan bröllopet

Sista färgningen eller slingningen av håret bör du göra cirka 10 dagar innan själva bröllopet för att slippa färgfläckar eller utväxt. Nu är det även läge att göra en vaxning Göteborg om du vill ha släta ben.

18 Oct 2019