Hitta rätt frisör

Är det din Stora Dag? Eller är det snart dags för det? Har du gjort alla nödvändiga förberedelser? Det är nämligen mycket att stå i, när alla gäster ska komma. De ska ha någonstans att bo, äta och dricka gott. För att inte prata om allt som har med er, som brudpar att göra. Alla kläder? Har du fått ordning på någon brudklänning? Och vad ska du ha för frisyr? Allas ögon kommer att riktas mot dig.

Välj och vraka bland stans bästa frisörer

Alla vill se så bra ut de bara kan på sin Stora Dag. Då kan jag ge ett tips som hjälper; kolla in alla frisörer i Stockholm, samlade på ett och samma ställe. På glossyday.se kan du jämföra recensioner av en massa olika frisörer. Du ser var de finns och vad de är bra på. Mitt tips till dig är att gå dit någon dag innan, be hen göra en festfrisyr, så ser du vad hen hat tänkt sig, så du vet att du kommer att bli nöjd. En besviken brud är inte roligt, och det är ju din Stora Dag! Det är så viktigt att allt blir bra och klaffar.

Vilka smycken ska du ha?

Har du bestämt dig för smycken? Och vilken make-up ska du ha? Det kan vara bra att tänka på att inte ha alltför stark make-up. Tänk på att du bär vitt och redan ett rött läppstift lyser upp i allt det vita. Då är det viktigt att ha ett läppstift som passar en brud i vitt. Lycka till nu!

15 Jul 2017