Fotograf som tar bra företagsporträtt

När man jobbar som fotograf så lär man känna flera andra i samma bransch. Ofta är det ju så att vi fotografer kan ta olika typer av bilder, men att vi gärna nischar in oss på en viss sak. Jag själv tar ju allra mest bröllopsfoton. Det finns en bra fotograf jag nyligen lärt känna. Så vill ni ha ett företagsporträtt av en Katrineholms fotograf så ska ni besöka catrinesfoto.se.  Det är inte fel att ha ett bra, proffsigt företagsfoto på er hemsida så väl som på er sida på Linkedin. Det är då bra idé att använda sig av en fotograf som är duktig på just detta.

Behöver ni personalbilder?

Anledningen till att ta företagsporträtt kan vara att ni vill lägga upp era anställda på hemsidan, som personalfoton. Det är faktiskt en bra grej för er marknadsföring. En hemsida där man kan läsa om alla anställda samt se hur de ser ut ger ett mer seriöst och proffsigt intryck. Så är detta något ni vill satsa på så kan ni se till att ta företagsporträtt av en Katrineholms fotograf. 

Det är även bra att ha företagsporträtt för sociala medier, så som Facebook, Instagram, Linkedin med mera. Det ger en bra skjuts till er marknadsföring. 

En annan sak att göra är så kallade miljöporträtt med kort på er när ni jobbar eller på era produkter som ni har. Hos catrinesfoto.se kan ni få hjälp med allt detta!

10 Mar 2019