Bröllopsbilder i trädgården

Har man en trädgård, eller kanske ett föräldrahem med en mysig trädgård, så är det absolut den perfekta platsen för bröllopsfotografering. Dels har man en personlig relation till platsen där fotosessionen äger rum och dels är det praktiskt att slippa rodda med andra miljöer. Man bör såklart se till att trädgården är i bättre skick än någonsin inför den stora dagen: plantera färska växter, klippa gräsmattan och kanske köpa nya utemöbler.

Nya utemöbler inför den stora dagen

När det gäller utemöbler så finns det idag så himla mycket att välja på, allt för varje stil, storlek och budget. Nya utemöbler gör att trädgården ser ombonad och hemtrevlig ut och inte bara en allmän grön plats. Har man utemöbler så kan man också använda sig mycket av dem när man fotograferar, det ger liv till bilderna.

Är det inte smällkall vinter så lär det finnas någon form av grönska och kanske blomster i trädgården och dessa kan såklart med fördel användas till brudbukett, hårdekor och annat. Har man blommor i överflöd i sin trädgård så kan använda dem för att smycka kyrkan och dukningen också.

Hyr det som behövs

Är trädgården tillräckligt stor för fest så är det allra härligaste att ha bröllopsfesten i trädgården också. Man kan hyra partytält, stoler, bord och beställa catering, så behöver det inte alls bli särskilt jobbigt. Desto mer minnesvärt dock! Det är en speciell känsla att vistas i en älskad trädgård och det syns på bröllopsbilderna.

19 Dec 2016