Bekymmersfritt på din stora dag

När det är dags för den kanske viktigaste dagen i ditt liv, då vill du väl vara så säker som det bara är möjligt. Nu menar jag inte säker på den du ska gifta dig med. Det kan jag ingenting om. Med säker menar jag att vara säker på ditt utseende på din Stora dag. Du kanske tidigt har valt ut brudklänningen och skorna. Men hur gör du med frisyren? Make-up och beroende på hur din brudklänning ser ut, hur mycket hud ska du visa?

Känn dig fri och avlägsna hår under armarna

Enligt gammal tradition skulle man ju inte visa för mycket hud just på sin bröllopsdag. Bruden skulle vara sedesamt klädd. Därför har vi inte sett särskilt mycket smink på bruden heller. Nu börjar det där förändras, och man ser mer utmanande klänningar på bruden. Om man har en klänning som visar mycket av dina armar, kanske du vill ta bort hår som sitter på fel ställen. Varför inte göra en permanent hårborttagning i Stockholm? Gör du det är du garanterat hårfri på ställen du önskar.

Brud och brudgum är dem alla tittar på

Just den dagen, när du har bjudit alla dina vänner och släktingar, är det du och brudgummen som är centrum för allas blickar. Alla kommer att titta på på dig och kanske värdera dig...? Då vill man att man själv ser så bra ut som det bara går. Man vill inte behöva dölja skavanker den dagen. Det finns så mycket annat att tänka på. Framför allt är det en dag som ska njutas av.

25 Sep 2017